60-aastane Clarkson on nüüd haigusest paranenud, kuid tunnistas, et kartis üksi surra. Saatejuht avaldas, et ta hakkas end halvasti tundma neli päeva enne 25. detsembrit. Pärast sümptomite guugeldamist andis Clarkson koroonaproovi ning talle öeldi, et ta võib lõpetada haiglas.

"Arst oli väga otsekohene. Ta ütles, et ma tunnen end kehvasti järgmised viis kuni 14 päeva. Pärast seda tunnen ma end paremini või lõpetan haiglas," kirjutas Clarkson The Timesi kolumnis.

"Seal, olles 60-aastane ja paks, suitsetanud pool miljonit sigaretti ja põdenud kahel korral kopsupõletikku, sureksin üksinda platsist telgis," kirjeldas Clarkson.

Saatejuhi sümptomid olid külm higi ja kuiv köha. Ta läks ise isolatsiooni, puges voodisse, seltsiks uus Don Winslow raamat ja lehtkapsas, ning jäi vikatimeest ootama.

Clarkson lõpetas kolumni sõnadega: "Ma ei hakka valetama – see oli päris hirmus."

Selle nädala alguses teatasid autosaate "The Grand Tour" tegijad, et nad pidid uue tunniajase eriosa filmimise koroonaviiruse tõttu pooleli jätma. 17. detsembril avaldati neljanda hooaja teine osa, kus Clarkson, Richard Hammond ja James May käisid Madagaskaril piraatide aaret otsimas. Kolmandas osas tehakse ring peale Šotimaale.