39-aastane Jason Manford otsustas ühise rattasõidu ajal väikese pausi teha ning poegadele loomi näidata. Aga olukord muutus hirmsaks, kui üks hobustest Manfordi poega rinnust hammustas.

Manford tunnistas hiljem, et intsident šokeeris teda väga, ning kuigi poja rinnale jäi suur sinikas, siis ei juhtunud temaga midagi tõsist. Intsidendis sai kannatada ka koomiku kaheaastane poeg, kes kukkus rattalt maha, kui isa tormas vanemale pojale appi.

Manford rääkis sellest saatuslikust päevast oma Absolute Radio raadiosaates. "Alati, kui me seisma jääme, tulevad hobused meie juurde meid tervitama. Aga nende hulgas oli siis uus hobune, kellel olid pöörased silmad. Tagasi mõeldes oleksin pidanud seda märkama," rääkis koomik.

"Need olid pöörased 60 sekundit. Väiksem, kaheaastane poiss oli minu ratta tagaistmel. Hobune otsustab siis ühel hetkel minu vanemat poega rinnust hammustada. Sinikas on hullem kui ma iial näinud olen. Tol hetkel tormasin pojale appi ning noorem kukkus koos rattaga maha. See on üks veidramaid asju, mis minuga kunagi juhtunud on," tunnistas Manford.

Kuigi intsident oli šokeeriv, siis suutis ta paar päeva hiljem selle üle juba naerda. Manford ütles, et koju jõudes hakkas sinika saanud poeg sõpradele sellest pilte saatma.

Jason Manfordil on kokku kuus last. Neli nendest eksabikaasa Catherine'iga, kellest ta läks lahku kaheksa aastat tagasi. Ning kaks 2017. aastal abiellunud Lucy Dyke'iga.