"Igal aastal mõne meistriteose mitu korda näitamine on tüütu ja väsitav. Vaatemängu ei tohi nii tihti vaatajale peale sundida. Mulle isiklikult tundub, et see käib üle jõu," ütles Mjagkov.

Mjagkov ise ei taha meenutadagi kunagist hiilgerolli ja hoidub hoolega hittfilmi vaatamisest. "See film oleks tulnud 40 aastaks ära keelata," tunnistas näitleja. Andrei sõnul kinnistas talle see alkohooliku imidži.

Andrei enda sõnul ei vaata ta isiklikult "Saatuse iroonia ehk Hüva leili!", kuigi filmivõtteid meenutas ta väga soojalt. "Eldar Rjazanoviga töötamine oli meeldejääv ja lõbus," ütles ta.

Mis puudutab suhteid Barbara Brylskajaga, siis nad olid eranditult tööalased, paar ei kohtunud väljaspool võtteplatsi. Kummalisel kombel pidasid mõned inimesed seda armastuslugu liiga avameelseks.

"Saatuse iroonia ehk Hüva leili!"

"Saatuse iroonia ehk Hüva leili!" linastus esimest korda 1. jaanuaril 1976. aastal ning pärast seda on filmi näidatud igal uusaastapäeval.

Filmis kirurg Ženja Lukašin läheb koos sõpradega sauna, joob end purju ning ei mäleta, kuidas ta Moskvast Leningradi sai. Ta ärkab Leningradis õpetaja Nadja korteris ning imestab, miks ta oma kodus ei ole. Sellest tekib suur komöödia, mis lõpeb suure armastusega.