Loo sündimislugu on õige huvitav. "Novembri keskel potsatas mulle postkasti kiri ühelt kunagiselt tuttavalt koos laulusõnadega. Ütles, et tema üks tuttav fanatt tegi mulle septsiaalselt sõnad," oli Marco üllatunud. Sõnu lähemalt vaadates tundus tundmatult saadud tekst päris vinge.

Marco tunnistab siiani, et ta ei tea, kes talle need sõnad kirjutas: "Paraku see fanatt on enda suhtes üpris salalik ja ma ei teagi, kes ta selline on." Samas usub Tasane, et tegu on kellegi 30ndates inimesega, sest loos nimetatakse korüfeesid nagu Ada Lundver ja Eve Kivi. "Noored ei teagi neid," suskab Tasane vahele.

Kui uurida Marcolt, kuidas tal endal on kokkupuuted šarlatanidega, meenub tal üks seik aastast 1995, kui üks mustlane kutsus teda enda juurde. "Mina ulja ja noorena läksin ning ta palus anda äsja ostetud sõrmus tema kätte. Sõrmus oli veel eriti uhke ONYX kullaga ja mitte just odav selle aja kohta," märgib Marco.

Pärast seda, kui sõrmuse ta oli sõrmuse mustlase kätte andnud, hakkas see mustlane tegema õige kummalisi hääli ja oigamisi, mispeale mustlane: "Ole ettevaatlik, ma jätan sõrmuse enda kätte." Selle peale vihastas Marco hirmsasti ning palus sõrmuse tagastada. "Mustlane ehmatas ning andiski selle kähku tagasi," lisab Marco.

Kuula lugu ja vaata videot lähemalt!