Uudis tuleb vaid päev pärast seda, kui see sama esindaja kinnitas The Hollywood Reporterile ja teistele väljaannetele, et 65-aastane näitlejanna on surnud.

Mike Pingel sõnas esmaspäeval: "Ma tõepoolest sain tema surma kohta kinnituse, aga see oli väga muserdunud inimeselt (Robertsi poiss-sõber Lance O'Brien). Nii et jah, täna hommikul kell 10 helistati haiglast ja öeldi, et ta on elus, aga olukord ei ole kiita. Loodetavasti saame peagi uut infot. Olukord on täbar."

Naise olukorda kinnitas Lance O'Brien esmaspäeval ka ise. Inside Editionile antud videointervjuus sõnas ta: "Haiglast öeldi, et ta on elus. Nad helistasid mulle intentiivraviosakonnast."

Patsientide privaatsusreeglite tõttu ei saanud Cedars-Sinai meditsiinikeskus Tanya Robertsi olukorda ei kinnitada ega ümber lükata. Küll aga ei uuri naise olukorda politsei, sest kuritegu pole korda saadetud.

Mike Pingel sõnas pühapäeval, et Tanya Roberts toimetati jõululaupäeval haiglasse, kui ta oli koeraga jalutades kokku kukkunud. Hiljem järgnes sellele kinnitus naise surmast, mis, nagu praegu selgub, oli siiski ennatlik.