Rahva Raamat kirjeldab Savisaare raamatut "Kohtukõne ehk kuidas ma ennast Eesti kohtusüsteemist lahti haakisin" järgmiselt: "21. detsembril 2018 võttis Riigikohus vastu otsuse vabastada Edgar Savisaar kohtu alt tema raske tervisliku seisundi tõttu. Edgari saatusekaaslased kasutasid võimalust kohtus sõna võtta. Savisaar peab oma kohtukõne siin."

Sõna saab ka Linnar Priimägi, kes sõnas: "Olen Edgaril ilmale aidanud nii mõnegi raamatu ja loodan siiralt, et tal jätkub sulejõudu veel õige mitmeks. Sest tal on ajaloolase mälu, ajalooline mälu. Siinne kohturaamat on rohkem ajastu dokument kui ajalooline ürik. Sellega ei saa lõppeda Eesti eepos “Edgar Savisaar”. Las see ilmub, sest õiglus kisendab enese järele. Aga Edgaril on veel ideid. Ma tean."

Savisaar räägib raamatust ka ise. Enne jõule tegi ta Facebooki postituse, kus avas natuke seda, millest raamatus juttu. "Kirjutan seal mitmetest "Sajandi protsessi" asjadest , mis seni saladuses olnud – Eesti kohtusüsteemist, prokuröridest ja süvariigist, aga ka Eesti poliitikutest ja miks mind üldse jälitati," kirjutas Savisaar.