Kivisaar tõi välja, et üleaastate oli tal taaskord võimalus aastavahetusel rohkem telekat vaadata, kuna lapsed on juba suuremad ning lauad oli lookas, mis andis ka põhjust istuda.

"Vaatasin väga palju kõiki kanaleid, mis on ka märk, et ei olnud kanalit, millesse sa oleksid suutnud kinni jääda, sest varem või hiljem ei suutnud sa seda enam vaadata ja hakkasid otsima, kas kuskilt mujalt tuleb midagi paremat. Ausalt öeldes tundus, et kõik kanalid olid sama vitsaga löödud sel aastal," sõnas Kivisaar.

"Ja mis oli lausa jabur, siis igal pool olid ühed ja samad inimesed. Kõikides kanalites oli Sepo Seeman, Anu Saagim, Ivo Linna ja Koit Toome. See oli küll natuke liiga palju," tõi Kivisaar välja.

Raadiohääl tõi ka välja, et kui tal oleks olnud viitsimist, siis ta oleks teinud statistika, kes ja kui palju kuskil oli. Eriti meeldejääv oli Anu Saagim, kes Kivisaare sõnul ühe kanali peal mängis politseid, teisel maitses veini ning kolmandal tegi hoopis midagi kolmandat.

Kivisaar aga ei kritiseeri niisama, vaid pakub välja, et selle aasta lõpus võiksid kõik kolm kanalit ETV, Kanal2 ja TV3 ühise aastavahetuse saate teha. "Tulge üks kord aastas kokku ja tehke üks programm. Pange raha ja mõistus kokku, sest kõik on niikuinii üks ja sama," arvas ta.

Kivisaar kommenteeris ka Henrik Normanni "Edekabelit", mis oli tema arvates okei. "Arvestades, mida sealt vaadata oli, siis oli see okei," sõnas raadiohääl.