“Meenutasin pikalt ja siis äkki turgatas!” naerab ta. ” 2010. aasta võitja, Malcolm Lincolni solist Robin Juhkental on mulle tuttav juba enam kui 15 aasta tagusest ajast!” kirjeldab Grete.

“Tema õde oli minu tolleaegne pinginaaber ja parim sõbranna!” selgitab ta. Seega on ta lähemalt või kaugemalt näinud Eurolauliku sirgumist poisist noormeheks. See saab tähendada vaid üht: Grete kaasamine Eesti Laulule on hea õnne talismaniks kõigile osalejatele!

Eelmisel kevadel Eesti Laul 2020 juhtinud tandem Tõnis Niinemets ja Karl-Erik Taukar sel korral õhtut juhtida koos ei saa, sest muusikul on ees juba teised töökohustused.

Seetõttu pidi Eesti Laulu meeskond otsima uut õhtujuhti, kelle isiksuse nad paljastasid ETV aastavahetuse programmis. Sel korral saab võimaluse Tõnis Niinemetsaga Eesti suurimat showd juhtida näitleja, laulja ja endine ilmatüdruk Grete Kuld.

Eesti Laul 2021 on järjekorras juba 28. Eurovisioni lauluvõistluse eelvoor. Poolfinaalid toimuvad 18. ja 20. veebruaril ETV stuudios. Finaal toimub 6. märtsil Saku Suurhallis. Siiani pole veel selge, kas poolfinaale ja finaali saab kohapeale vaatama tulla ka publik.