Kivisaar tõi välja, et üleaastate oli tal taaskord võimalus aastavahetusel rohkem telekat vaadata, kuna lapsed on juba suuremad ning lauad oli lookas, mis andis ka põhjust istuda.

"Vaatasin väga palju kõiki kanaleid, mis on ka märk, et ei olnud kanalit, millesse sa oleksid suutnud kinni jääda, sest varem või hiljem ei suutnud sa seda enam vaadata ja hakkasid otsima, kas kuskilt mujalt tuleb midagi paremat. Ausalt öeldes tundus, et kõik kanalid olid sama vitsaga löödud sel aastal," sõnas Kivisaar.

"Ja mis oli lausa jabur, siis igal pool olid ühed ja samad inimesed. Kõikides kanalites oli Sepo Seeman, Anu Saagim, Ivo Linna ja Koit Toome. See oli küll natuke liiga palju," tõi Kivisaar välja.

Kivisaar aga ei kritiseeri niisama, vaid pakub välja, et selle aasta lõpus võiksid kõik kolm kanalit ETV, Kanal2 ja TV3 ühise aastavahetuse saate teha. "Tulge üks kord aastas kokku ja tehke üks programm. Pange raha ja mõistus kokku, sest kõik on niikuinii üks ja sama," arvas ta.

Kroonika analüüsis Eesti suurimaid telekanaleid, milleks on ETV, TV3 ja Kanal2.

Sepo Seemanit näidati ainult kahes telekanalis. TV3-s "Kaks kanget. Suur aastavahetusshow!" Armastatud näitlejat näidati ka Kanal-s meelelahutussaates "Õhtu!".

Anu Saagimit näidati kõigis kolmes telekanalis.

ETV uues saatesarjas "Kodukäijad" säras elustiiliekspert Anu Saagim.

TV3-s oli Saagim külalise rollis "Kaks kanget. Suur aastavahetusshow!".

Kanal2-s oli Anu sellistes erisaadetes nagu "Minu salajane veidrus" ja "Minu ootamatu kohtumine". Ka meelelahutussaates "Õhtu!" sai Saagimit ka näha.

Ivo Linna oli kõigis kolmes telekanalis.

ETV aastavahetusprogrammi raames oli tele-eetris galakontsert, kus esitati Tarmo Pihlapi laule. Ivo Linna oli esitajate nimekirjas.

TV3-s nii nagu Saagim oli ka Linna külalise rollis "Kaks kanget. Suur aastavahetusshow!".

Kanal2-s säras Linna traditsioonilises erisates "Elmari laul 2020". Kümne 2020. aasta kuumima ja mängituma Elmari raadio hiti seast selgitati välja võitja.

Koit Toome oli samuti kõigis kolmes telekanalis.

Nii nagu Ivo Linna, oli Toome kutsutud ETV-sse Tarmo Pihlapi laule esitama.

TV3-s säras Koit "Kaks kanget. Suur aastavahetusshow!". Uue aasta alguse parima tuju lõi muusika ja üllatustega Koit Toome ja teises tuntud Eesti näod.

Kanal2-s oli "MyHits 2018" suurejooneline showprogramm, kus Eesti artistidest esinesid Koit Toome ja teises tuntud artistid.

Alari Kivisaar eksis ainult Sepo Seemaniga. Armastatud näitleja ei olnud kõikides telekanalites. Linna, Saagim ja Toome aga olid kõigis kolmes telekanalis ning raadiohäälel oli õigus.