55-aastane muusikamogul viidi esmaspäeval Cedars-Sinai meditsiinikeskusesse, kirjutas TMZ.

Varsti aga oli muusiku tervis juba nii palju parem, et ta sai teha sotsiaalmeedia postituse. "Mul läheb hästi ja saan oma meditsiinimeeskonnalt suurepärast ravi," teatas Dre Instagramis.

Tema jurist sõnas Billboardile, et ta magab rahulikult ning puhkab. Samas ühismeedia postituses lisas Dre, et saab varsti haiglast välja ning läheb koju.

Kui Dre sõbrad ja kolleegid kuulsid tema haiglasse sattumisest, saatsid nad talle häid soove. Oma palved saatsid räppari poole teele Ice Cube, Snoop Dogg, Missy Elliott jt.

Aneurüsmi võis põhjustada lahutusega seotud protsess. Dr Dre ja tema endine abikaasa Nicole Young on juba mitu kuud salaja ja avalikult vaielnud, kas ja kui palju raha peaks naine endiselt abikaasalt saama. Young on öelnud, et 1996. aastal abielludes teda sunniti abieluvaralepingule alla kirjutama, soovides selle lähenemisega saada kohtus võit ning pool muusikamoguli varandusest, kirjutas TMZ.

Dr Dre esitas kohtule nende vahel sõlmitud lepingu ning selles on kirjas, et kogu vara, mille nad omistasid pärast abiellumist, ei ole ühisomand. Kõik, mille Dre omastas, kuulub talle; kõik, mille Nicole omastas, kuulub talle.

Abieluvaraleping ütleb ka, et Nicole ei loobu abikaasatoetusest. See tähendab, et isegi, kui leping tunnistatakse kohtus legaalseks, teenib Nicole Young suure summa.

Kohtudokumentide kohaselt nõuab Nicole igakuiselt kaks miljonit dollarit. Dre juriidiline esindaja Laura Wasser sõnas, et räppar on maksnud kõik naise kulutused pärast lahkuminekut. Dre maksab Malibu kodus eest, kus naine elab, ja turvateenuse eest ning kui naine tahab sularaha, siis viib kuller selle kohale.

Kaks miljonit on Dre arvates tobedus. Tema raamatupidaja kohaselt on Nicole'i igakuised kulutused 293 306 dollarit.