Grete Kuld rääkis R2 "Hommikus!", et on uue rolliga vaikselt juba harjumas. "Ma juba tunnen nagu ma oleksin mingi karuselli peale sattunud. Viimased päevad on olnud väga teguderohked ja tihedad, mis on väikse lapse kõrvalt harjumatu, aga hästi tore," sõnas ta.

Taukarit Grete asendada ei soovi. "Ma kindlasti ei lähe ühte Eesti kõige paremat ja professionaalsemat saatejuhti Karl-Erik Taukarit üle trumpama. Seda kindlasti ei maksa mult oodata ka. Need ootused oleksid liiga kõrged ilmselt," tõdes Kuld.

Grete sõnas, et temaga võttis saatejuhtumise osas ühendust üks Eesti Laulu produtsent, kes ütles, et tema nimi on mitme kandidaadi seas jäänud sõelale ning oleks väga tore, kui Grete selle ülesande enda kanda võtaks. "Võtsin kaks päeva mõtlemisaega ja siin ma olen," ütles ta. Grete abikaasa Ergo isegi ergutas naist tagant, et ta selle pakkumise vastu võtaks.

Raadiointervjuu ajal kuulati ka varasemaid eestlaste esitatud eurolugusid. Grete käest ka küsiti tema lemmiklugu Eurovisionilt. Tema lemmik oli 2011. aasta Aserbaidžaani võidulugu "Running scared". "Superilus lugu mu meelest," ütles Kuld. Eesti lugudest meeldis talle Malcolm Lincoln, mis esitas 2010. aastal laulu "Sirens".