Viimase minuti reis võeti ette napilt enne seda, kui UK peaminister Boris Johnson karmistas lennukiga reisimise reegleid seoses Suurbritannias tekkinud koroonaviiruse mutatsiooniga. Ühe sellise reegli kohaselt peavad kõik reisijad andma vähemalt 72 tundi enne riiki sisenemist negatiivse testiproovi. See test on perel veel ees, kui nad tahavad tagasi koju minna, vahendas The Sun.

David, Victoria, Brooklyn, Cruz ja Harper lendasid eralennukiga pere vanima poja kihlatu Nicola Peltzi vanemate 40 miljonit dollarit maksnud Miami häärberisse.

Kuna UK on taas lukus, siis on David ja Victoria otsustanud perega mõneks ajaks USAsse jääda ning pakuvad kolmele nooremale lapsele seni kodust õpet. Nad ei pruugi koju naasta enne järgmise kuu lõppu.

Allikate sõnul ei teinud Beckhamite reisides midagi valesti, minnes USAsse tööreisile seoses Inter Miami tegemistega. "Nad on seda reisi planeerinud juba kuid. David pidi jaanuaris Miamis olema, sest siis hakkab klubi liigahooaja ettevalmistus ja ta peab uusi mängijad värbama," sõnas perele lähedal seisev isik.

"Ta ei ole saanud sinna piirangute tõttu minna alates eelmise aasta märtsist. Nad veetsid jõuluhommiku enda Cotswaldi kodus, mis on teisel tasemel, siis tegid kõik koroonatesti ning lendasid siis kohalikust lennujaamast eralennukiga Floridasse."

"USAsse jõudes said Brooklyn ja Nicola taas kokku ning kaks perekonda veetsid koos mõnusalt aega. Kuid kahjuks USAs viibimise ajal pandi UK uuesti lukku. Ja kuna koolid niikuinii uksi ei ava, siis jääb pere mõneks ajaks Miamisse ning lapsed õpivad neti vahendusel, nagu nad oleksid kodumaal teinud. Miamis on kindlasti mõnusam ja päikesepaistelisem kui külm ja märg Oxfordshire," ütles allikas.

Praeguste reeglite kohaselt on kõik rahvusvahelised reisid keelatud, kui see pole just tööreis. Kui Beckhamid tahavad tulevikus koju naasta, siis peavad nad andma negatiivse koroonatesti.