Paljude südameid puudutas sügisel eetris olnud lugu 38-aastasest üksikemast Mari Minnist, kes pidas samaaegselt vähidiagnoosiga lootusetuna näivat võitlust eksabikaasaga, et enne surma oma väikest tütart näha," kirjutab "Pealtnägija" Facebookis.

Nad lisavad: "Peame kurbusega teatama, et aasta lõpus sai ränk haigus Marist võitu. Mari lahkus siitilmast 25. detsembri varahommikul, olles veetnud oma viimased jõulud kodus laste seltsis. "

"Kui veel oktoobri alguses antud intervjuus pidas Mari ebatõenäoliseks, et ta oma pisitütart veel kunagi näeb, siis pärast saadet hakkasid sündmused kiirelt arenema. Juba mõned päevad hiljem toimetati tütar Tallinna lastekaitseametnike poolt heas tujus ja toonuses ema juurde, kus ta viibis kuni jõulupühadeni," lisavad nad.

Paar abiellus ja kolis Eestisse 2016. aastal ning pere asus elama Tallinna lähedal üürikorteris. Mehe käitumine hakkas muutuma aasta peale lapse sündi. 2019. aasta kevadel diagnoositi Maril vähk.

Kui Mari sõnul muutus vaimne vägivald ajas tõsisemaks ning ta tundis lõpuks enda ja laste pärast reaalselt hirmu, siis eksabikaasa meelest muutus hoopis Mari haiguse tõttu ebaadekvaatses ja paranoiliseks ning lõpuks hakanud naine oma vähidiagnoosis süüdistama lapse isa.