“Eesti Muusikaauhinnad on Eesti suurim muusikasündmus, seetõttu hindan väga kõrgelt, et ka rasketel aegadel saavad muusikud tähelepanu ja üritust ei jäeta ära,” kommenteerib üks gala õhtujuhte Kaire Vilgats.

Tänavused õhtujuhid Kaire Vilgats ja Dagmar Oja on koos esinenud 22 aastat, ent Eesti Muusikaauhinnad 2021 on neil esimene kord koos õhtut juhtida.

“Oleme Vilgatsiga muusikaauhindade galal varem laulnud küll, ent ühegi kategooria nominatsiooni me sobitunud ei ole. Kui tuli pakkumine juhtida selleaastast galat, oli üllatus suur. Tohutu au on seda teha,” ütleb Dagmar Oja.

“Õhtu juhtimine on kindlasti aukartust äratav amet, aga kui seda üldse kellegagi koos teha, siis loomulikult Dagmariga. Meie eesmärk on, et see gala oleks täis elurõõmu ja Eesti muusika tähistamist. Ma olen 100% kindel, et teeme sellest väga lustaka õhtu. Olenemata rasketest aegadest peab meelelahutus olema ja jääma,” lisab Kaire.

"2020 aasta oli väga hea muusika aasta, mil ilmus üle 150 albumi ning sadu singleid. Muusika on ajast aega andnud inimestele jõudu ja lootust, lahendamaks ka kõige keerulisemaid aegu ning olukordi. 28 jaanuaril tähistame üheskoos Eesti autorite, artistide ning plaadifirmade ühist panust, pakkudes inimestele keerulisel ajal head meelelahutust ja emotsioone," võtab eelseisva kokku Eesti Fonogrammitootjate Ühingu juhatuse liige Danel Pandre.

Eesti Muusikaauhinnad 2021 teleülekanne toimub 28. jaanuaril Kanal 2 vahendusel. Kokku jagatakse Eesti muusikamaailma ihaldatumaid auhindu 18 kategoorias ning muusikalisel teleshowl esineb mitmeid armastatud artiste.