Saatele "Alena, kurat!" antud usutluses tunnistab Safronov, et "Selgeltnägijate tuleproovi" juhtimine pole mingi meelakkumine. "Te arvatavasti ei kujuta ettegi, kuidas on detsembrikuu pakases filmida 20 tundi jutti," kurtis 14 aastat saadet juhtinud mees.

Safronov paljastas, et töötingimused olid täiesti olematud, sest näiteks ei olnud välivõtete ajal võimalik kasutada tualetti ja saatemeeskond pidi terve päev kasutama mõnda metsatukka. Samuti meenutas ta, kuidas neile pakutud toit oli jääkülm.

Saatejuht tunnistas, et skandaalse saate tõttu hakkas ta saama ähvardusi. Mõned neist olid nii spetsiifilised, et Safronov hakkas kartma oma perekonna heaolu pärast. Telekanal TNT polevat tema kaitseks aga midagi teinud.

Rääkides novembris lahvatanud skandaalist paljastas Safronov, et ta oli juba varasemalt loobunud saate juhtimisest tiheda töögraafiku tõttu. TNT jättis aga mulje, nagu mees oleks lastud lahti skandaali tõttu. Samuti ei kavatse ta võtta omaks altkäemaksusüüdistusi. "Verdish tahab endale kuulsust saada," ütles ta teda paljastanud selgeltnägija kohta.