1. Nende teed oleksid peaaegu ristunud, enne kui nad oma esimest aastat Šotimaal St Andrews ülikoolis alustasid

Kate ja William olid mõlemad vabatahtlikeks ekspeditsiooniretkel Tšiilisse. William oli seal 2000. aasta sügisel ja lahkus vaid mõned päevad enne, kui Kate kolmeks kuuks keskkonnateemalise projekti raames samasse kohta jäi.

2. Kate oli koolis tagasihoidlik tüdruk, kes Williami tarbeks märkmeid tegi, kui viimane puudus

Kate ja William elasid St Andrews ülikooli esimesel aastal samas hoones, William korrus kõrgemal Kate'ist. Nende sõpruskonnad hakkasid üsna pea lävima ja korraldasid ühiseid õhtusööke, selle asemel, et välja minna. Kate'i tagasihoidlik loomus sobis Williamiga, kes soovis pressi vältida. Nad hakkasid kiiresti hästi läbi saama. Kui William puudus, tegi Kate tema jaoks märkmeid ning seletas hiljem, millest tunnis juttu oli.

Kate ja William 2010. aasta sügisel pärast kihlusuudise avalikustamist.

3. Kate päästis Williami soovimatu pruudikandidaadi käest

Ühel peol jahtis Williamit väsimatult üks tütarlaps, kes printsi lähemalt tundma soovis õppida. Kate märkas Williami abitust ning läks mehe juurde, mässis oma käed talle ümber ning naeratas soojalt. William vabandas tema tähelepanu soovinud neiu ees ja ütles, et Kate on tema tüdruksõber. Hiljem tänas William Kate'i, et viimane kaasa mängis ja ta päästis.

4. William panustas oksjonil raha, et Kate'iga kohtingule minna

Kate'i ja tema tolleaegse poiss-sõber Ruperti suhe hakkas karile jooksma. Kate ja William läksid mõlemad Harry Potteri stiilipeole, kus Kate oli üks neidudest, kellega kohting tol õhtul oksjonile pandi. William panustas tulevase kaasa peale üle 200 euro ja võitis. Nad olid sel ajal veel lihtsalt sõbrad, kuid juba siis oli selge, et nende vahel on tugev side. Nad veetsid süütult tantsides kogu öö.

5. Nad elasid koos, enne kui käima hakkasid

Kate oli üks vähestest inimestest koolis, keda William tõeliselt usaldas. Teisel ülikooli aastal St Andrews'is, küsis William Kate'ilt, kas viimane sooviks kolida elama majja koos tema ja kahe nende lähima sõbraga. Sel ajal ei olnud nad veel ametlikult paar, kuid siis ei läinud enam kaua, kui sõprusest arenes armastus. Neile meeldis kodus aega veeta ja sõpradele õhtusööke korraldada.

Kate'i ja Williami pulmad 2011. aasta kevadel.

6. Joomismäng Williami eksiga pani neid ametlikult kinnitama, et nad on paar

Williami ekstüdruk elas neist üle tee. Ühel peol, mis tulevase kuningliku paari ja nende sõprade kodus aset leidis, mängiti mängu "Never Have I Ever" (Ma ei ole mitte kunagi ... -toim.). Williami eks kasutas võimalust, et Kate'i häbistada ja ütles: "Ma ei ole kunagi käinud kahe inimesega siit grupist." William mängis seda mängu ja oli ainukene, kes pidi jooma, millega tunnistas esimest korda sõprade keskel, et tema ja Kate on paar.

7. Lein ühendab

Kate'i vanaisa suri ära mõni aeg pärast seda, kui William oma vanavanaemaga hüvasti pidi jätma. Nad said teineteisega oma kaotusvalu jagada ja kurbusest rääkida.

8. Hertsoginna Kate ei pilli

Kui paar vahepeal lahku läks, oli see valus mõlema jaoks. Eriti raske oli see Kate'ile, kelle jaoks avalik tähelepanu oli midagi uut. Ühel päeval oli ta Williami pruut ja inimesed arutasid, millal mees naise kätt palub, teisel päeval oli ta lihtsalt Williami eks.

Kate ei jäänud aga koju dressides pillima ja jäätist kugistama. Kui siis ainult natukeseks, sest juba õige pea läks ta oma õe Pippaga välja pidutsema, seljas liibuv kleit. Nende lahkumineku järjel ilutsesesid tabloididel pildid Kate'ist, mis saatsid sõnumi: "Kes see William üldse on?"

William ja Kate perega 2020. aasta jõulupühadel.

9. Uued võimalused ei tule kergelt

Nad läksid lahku, sest William ei olnud valmis tõsiselt pühenduma. Kate tahtis teada, kas abielu on nende jaoks kaartidel kirjas ja tema on see õige. William ei olnud valmis sellist tõotust andma. Lõpuks hakkasid nad uuesti suhtlema ja William anus Kate'i andestust. Kate'i süda oli murtud, kuid ta oli nõus asju aeglaselt võtma juhul, kui William tõestab, et võtab nende suhet tõsiselt. Mõne aja pärast leppisid nad kokku, et abielluvad.

10. Kate on seisnud silmitsi argiste küsimustega, nagu teisedki temaealised

Kate pidi vastama sellistele küsimustele, nagu kõik teisedki 20ndates noored neiud (millal on pulmad, millal sünnib laps, kus sa tööle hakkad jne). Loomulikult leidis ta kogu oma graatsias küsimustele õiged vastused, nagu tulevane kuninganna peakski.

Allikas: hellogiggles.com