Algselt arvasid enamik fännidest, et põhjus peitub arvatavasti Cattralli ja Carriet kehastava Sarah Jessica Parkeri tülis, mis sai alguse juba esialgse seriaali filmimise ajal.

Naiste kätš läks nii kaugele, et kolm aastat tagasi teatas Cattrall avalikult, et Parker on tema arvates toksiline ja õel inimene. Samanthat kehastanud näitleja ei saanud läbi ka Cynthia Nixoni ja Kristin Davisega, kes kehastavad Mirandat ja Charlotte'it. "Me pole kunagi olnud sõbrad. Me oleme olnud kolleegid ja mõnes mõttes on selline suhe isegi tervislikum," ütles Cattrall viisakalt Nixoni ja Davise kohta.

Kuid nüüd avalikustas Parker, et Samantha ei ole lihtsalt osa uuest "Seks ja linna" peatükist. "Ei, ma ei suhtu temasse halvasti. Mina pole kunagi seda öelnud ja ei ütleks ka. Samantha ei ole osa sellest loost, aga ta jääb alatiseks osakeseks meist... Ükskõik, kus me oleks või mis me teeks," ütles Carriet kehastav näitlejatar sotsiaalmeedias vastusena fännile, kes väitis, et naistevaheline tüli on Cattralli lahkumise põhjus.