Tüdrukutest vanim on 27-aastane Alania Marie, kelle bioloogiline ema on Eminemi eksnaise Kim Scotti õde Dawn. Kuna naine ei suutnud narkosõltuvuse ja pidevate rikkumiste tõttu Alania üle hoolt kanda, siis otsustasid Eminem ja tema toonane abikaasa tüdruku adopteerida.

"Ma hakkasin oma onu ja tädi kutsuma isaks ja emaks alles vanemas eas, kuid kärgperes elamine on olnud alati minu jaoks normaalne. See, et sa sünnitad lapse või oled lihtsalt spermat andnud, ei tee sind automaatselt vanemaks," on Alania oma keerulise perekonna kohta öelnud. Naise bioloogiline ema Dawn lahkus siit ilmast 2016. aastal heroiini üledoosi tõttu.

Räppari fännidele võib Alania nimi olla võõras, sest oma laulusõnades kutsub ta teda hüüdnimega Laney. Kuigi adopteerimise käigus andis Eminem tütrele ka oma perekonnanime Mathers, siis hetkel kasutab naine sotsiaalmeedias enda sünninime Alania Scott.

Vaatamata sellele, et tema isa on üks kuulsamaid meelelahutajaid maailmas, siis Alania elab võrdlemisi rahulikku elu. 2017. aastal lõpetas ta ülikooli suhtekorralduse erialal.

Alania on väga populaarne ka sotsiaalmeedias, kus talle meeldib jagada kehapostiivseid mõtteid ja näidata oma pluss-suuruses kurve. Samuti eksponeerib ta ka oma peigmeest Matt'i, kellega ta on olnud koos seitse aastat. Kuigi naine on oma eraelu suhtes väga avatud, siis tema kuulsat isa pole tema kontolt näha.