Sari põhineb kitarrist Steve Jonesi memuaaril. Selle peaosas mängivad Anson Boon (filmist "1917"), kes kehastab John Lydonit, ning Louis Partridge ("Enola Holmes"), kelle ülesandeks on ekraanile tuua Sid Vicious, vahendas BBC.

"Troonide mängust" tuntud Maisie Williams kehastab Pamela Rooke'i, tuntud ka kui Jordan, kes on üks inimestest, kes aitas kujundada punki riietumisstiili.

Filmimine algab märtsis ja seda USA telekanali FX tarvis.

Ühtegi UK telekanalit, kus sarja näitama hakatakse, pole välja kuulutatud, kuid USA kanalil on head suhted BBCga, mis on näidanud enda kanalil selliseid FX sarju nagu "The People v. O.J. Simpson: American Crime Story", "Atlanta" ja "Feud: Bette and Joan".

Sex Pistolsi teleprojekt on järgmine suurem bänd, mis ekraanidele jõuab. Varasemalt on valminud filmid Queenist ja Elton Johnist. Sex Pistoli oli 1970. aastatel UK üks kurikuulsamaid bände ning ähvardas kümnendi lõpus segi paisata terve sealse ühiskonna.

Bänd tegutses küll vaid kaks aastat, aga nende vihased, nihilistlikud ja vägivaldsed esinemised näitasid, milline rokkmuusika võiks olla.

Sex Pistols loodis 1972. aastal Jonesi ning trummar Paul Cooki poolt. Nendele lõi elu sisse John Lydoni ehk Johnny Rotteni liitumine. Rotteni abrasiivne hääl ning süsteemivastased sõnad eristasid bändi kõikidest teisest ning kujundasid briti punkmuusika sellisena nagu seda tänapäeval teatakse.