Aktsepteerides kaasa eest talle Gothami filmiauhindadel posthuumselt antud auhinda, kirjeldas Simone Ledward Boseman näitlejat, kui "kõige ausamat inimest, keda ma iial kohanud olen," vahendas BBC.

"Ta mitte vaid ei rääkinud tõtt, vaid otsis seda eneses, nendes, kes tema ümber, ja igas käimasolevas hetkes," ütles Simone.

Esmaspäeval toimunud virtuaalsel galal mängitud videos hoidis Simone pisaraid tagasi ja kirjeldas Chadwicki kui "ebatäiuslikku, kuid sihikindlat inimest."

Chadwick Boseman on küll kõige enam tuntud Marveli superkangelaste filmist, kus ta mängis Musta Pantrit, kuid ta on mänginud ka päriselulisi tegelasi nagu James Brown ("Get On Up") ning Jackie Robinson ("42").

Ta nomineeriti pärast surma ka Gothami filmiauhinnale parima näitleja kategoorias Netflixi filmi "Ma Rainey's Black Bottom" rollisoorituse eest.

Samal auhinnagalal mäletasid Bosemani heade sõnade ka Briti näitleja Riz Ahmed, kes mängis filmis "Sound of Metal" kurdiks jäävat trummarit, ning Bosemani ekraanipartner Viola Davis.