Need laulud on teinud Shakirast parima ladinaameerika päritolu naislaulja läbi aegade, müüdes kokku üle 80 miljoni plaadi. Laulud ostis ära Hipgnosis Song Fund, mis soetas hiljuti ka Bob Dylani ning Neil Youngi muusika, vahendas BBC.

Hipgnosis ei avaldanud, mis on tehingu hinnaks, aga tavaliselt makstakse 15 aasta honorar ette ära. Tänu maksusoodustusele teenivad artistid ühe korraga umbes 25 aasta jagu raha, on firma üks asutajaid Merck Mercuriadis varem öelnud.

Läbi selle saab artist kohe suure summa ning kindlustab oma tuleviku ning Hipgnosis saab laulude abil luua uued sissetulekuallikad, nt läbi filmi- või teletehingute, aksessuaaride müük, kaverite tegemine või esinemistelt tulevad honorarid.

Hipgnosis on viimastel aastatel kulutanud vaat et miljardeid, et kuulsate muusikute portfell endale saada. Nad on kümnete ja isegi sadade miljonite eest ostnud Nile Rodgersi, Bob Dylani, Blondie'i, Barry Manilow, Chrissie Hynde'i ning Fleetwood Macist tuntud Lindsey Buckinghami loomingut.

Viimati nimetatutest on Shakira muusika kõige uuem. Ta on olnud viimase 25 aasta üks enimmüüdumaid ja populaarsemaid artiste. Pärast seda, kui ta andis 1991. aastal 13-aastase tüdrukuna välja oma esimese albumi, on ta rahvusvaheliselt müünud üle 80 miljoni plaadi. Shakira on karjääri jooksul võitnud ka kolm Grammy ning 12 Ladina-Grammy auhinda.