Justin Timberlake ja tema 38-aastane näitlejannast naine Jessica, kes on juba viieaastase poja nimega Silas vanemad, said järgmise poisslapse vanemateks, kelle tulekut kinnitas Timberlake Ellen DeGenerese'i teleshow's.

Laulja jätkas ning avaldas lausa lapse nime, öeldes: "Tema nimi on Phineas, ta on vinge ja nii armas ja ega ta väga ei taha magada ka."

Nimi Phineas on sageli poiste nimi, mis on heebrea päritolu. Arvatavasti nimest Pinchas, mis tähendab oraaklit.

Seejärel uuris 62-aastane Ellen, et mis on teise lapse saamisel teisiti. JUstin viskas nalja ning ütles: "Me ei näe enam teineteist. Ei, tegelikult see on väga lõbus... Silas on ülipõnevil."

Tundub, et uue perelisaga on asjad läinud hästi, sest Justin tunnistab, et nende vanemale pojale meeldib väike vend väga.

Veel juulis teatas DailyMail.com, et paar oli saanud teise lapse. Väljaanne täheldas toona seda, et Bieli ema Kimberly Conroe Biel (65) on suure osa möödunud nädalast veetnud oma tütre ja uusima lapselapsega.

Colorado osariigi Kimberley Salidas asuvas kodus näitas sõbranna, et kavatseb jääda pühapäevani Bieli ja Timberlake'i juurde ning kinnitas ka uue lapse sugu.