Imelist talveilma ei saa raisku lasta! Palunud eelnevalt Jeesuse õnnistust, et liug oleks turvaline, lasi ka peapiiskop Urmas Viilma oma naise ja tütrega lauluväljaku nõlvalt alla. Samuti käisid nad kolmekesi Harjumäel uisutamas.

"Kooli ajal käis Urmas suusaklassis ja ta on olnud ka hea uisutaja, aga nüüd on paar aastat vahele jäänud ning vaja oskused meelde tuletada," sõnas Urmas Viilma abikaasa Egle.

Raivo E. Tamm ravib koroonat

Raivo E. Tamm

Riigikogu liige ja näitleja Raivo E. Tamm, kes viimastel aastatel on kõvasti sportinud ja ka Ironmani läbinud, haigestus koroonasse. Raivo näitas oma Facebooki kontol, milliseid vahendeid ta olukorra leevendamiseks kasutab – muu seas ka hapnikumaski.

"Nagu oleks külmetushaigus, kurk on kähe ja natuke tahab köha tulla," kirjeldas Raivo oma seisu esmaspäeval.

Raivo E. Tamme lähiringist viis koroonaviirus kevadel tema vanatädi poja, tragi vanahärra Üülo Singi. Koroonasse nakatus ka Raivo kolleeg ja võitluskaaslane Isamaast Üllar Saaremäe.

Pitsa küpsetas pitsa

Räpparite punt Pitsa.

Trio Pitsa, mille moodustavad räpparid Reket, kohver ja boipepperoni, ilmunud debüütalbum "calzone" isutab nii oma muusika kui ka väljanägemise poolest – nende vinüülplaat näebki välja nagu päris pitsa. Selle tarvis pildistati Tallinna ühe parima pitsakoha Kaja Pizza pitsat.

Plaat ilmub 5. veebruaril, kuid eelmüük on juba alanud. Boldiga ei tasu Pitsa "pitsat" siiski tellida...