Supermodell Stephanie Seymour ning tema miljardärist abikaasa Peter M. Brant leinavad narkootikumide üledoosi surnud 24-aastast poega.

"Meid kurvastab igavesti, et tema elu selle laastava haiguse tõttu nii lühikeseks jäi," tegi Harry pere The New York Timesis avalduse. "Ta saavutas oma 24-aasta jooksul palju, aga me ei saa enam kunagi teada, mida kõike ta oleks võinud veel korda saata."

Noormeest sai näha tihti peenetel esillinastustel ja punase vaiba üritustel, kaasaarvatud vaid 16-aastaselt Met galal käimise, ning tihti koos rikaste ja ilusatega aega veetmas.

"Harry ei olnud mitte vaid meie poeg, vaid ka imeline vend, armastav lapselaps, lemmik onu ning hooliv sõber. Ta oli loov, armastav ning tugev hing, kes tõi valgust paljude inimeste maailma. Ta oli ilus inimene seest ja väljast," ütlesid tema vanemad avalduses.

Harry Brant. Foto: Scanpix

Harry vahistati 2016. aastal narkootikumide omamise ja väiksemate süütegude eest. Tema vanemate sõnul plaanis noormees sel aastal minna taastusravile. Tema kaugemaks eesmärgiks oli liituda oma isa kirjastamisfirmaga.

Harry oli moemaailmas ka innovatiivne figuur. Ta arutles moelooja Marc Jacobsiga, miks mehed võiksid meiki kanda. Koos venna Peteriga andsid nad 2015. ja 2016. aastal välja sooneutraalse meigikollektsiooni . Harry astus ka ema jäljedes, tehes modellitööd Itaalia Vogue'i ja Balmaini heaks.