Ehkki reedel ilmub Maliku uus singel "Nobody Is Listening", tekitab fännides palju küsimusi tema veider käitumine sotsiaalmeedia live-videos. Taoline tegevus on pannud fännid olukorra üle spekuleerima.

Live-videos kuulab noormees valju muusikat, suitsetab kahtlast sigaretti ja joob õlut, samal ajal, kui mõni järjekordne hittplaat on tal mängima pandud.

Värske isana hakkas ta videot tegema oma uue albumi reklaamimiseks, kuid fännide tagasiside pole eriti rõõmustas, sest Zayn sööb samal ajal rämpstoitu, suitsetab kanepit ja joob õlut. Paljude fännide hinnangul pole nähtu päris see, mida nad oleks oodanud.

Live'is ütles Zayn oma 200 000 otsevaatajale: "Ma olen täna haige laulu lindistanud. See võib tunduda natuke imelik."

Osad fännid läksid vihaselt Twitterisse, et jagada oma arvamust äsja pealt nähtud olukorra kohta.

Üks twiitis: "Miks Zaynil kell 6 hommikul tuled põlevad ja miks ta kuulab valjult muusikat, kui tal on väidetavalt laps majas?"

Teine väitis: "Kui ta on NYC-s, läks ta otse-eetrisse kell 6.00, mis tundub kummaline aeg kanepit suitsetada ja nii valju muusikat kuulata."

Zayni tagasitulek laiema avallikkuse ette tõi palju segadust. Alates sellest ajast, kui ta hiljuti sai ilusa modelli Gigi Hadidiga pisitütre.