Ricci sõnul oli karantiin tema jaoks ohtlik aeg, sest väidetavalt peksis tema abikaasa teda mitmel korral, ning kardab nüüd enda ja nende poja elu pärast, kirjutas TMZ.

Näitlejanna taotleb James Heerdegeni vastu lähenemiskeeldu, kes hakkas naist ahistama 2019. aasta detsembris. Dokumentides väidab Ricci, et mees peksis teda, sülitas tema peale ja tegi tema suuna seahäälitsusi. Intsidendid, mis jätsid tema kehale mitmeid arme ja vigastusi, andis Riccile mõista, et on aeg abikaasa maha jätta.

Ricci ütles juba möödunud aasta alguses, et tahab lahutust, aga need plaanid pandi pausile, kui märtsis hakkas COVID-19 karantiin. Siis jäi Ricci oma koju vangi koos vägivaldse mehega.

Kohtudokumentides avaldatakse ka, et James ründas Riccit juunis kahel korral, ajades teda mööda maja taga ja takistades näitlejannal pärast tüli hädaabisse helistada. Mees haaras väidetavalt tal randmetest kinni, lohistas ta aeda ning viskas tuleasemele, jättes tema kätele sinikad.

Teise rünnaku ajal sülitas mees tema peale, visates teda kohvi ja tooliga, seda ajal, kui nende kuue-aastane poeg seda kõike pealt vaatas.

Koos dokumentatsiooniga esitas Ricci kohtule ka mitmeid pilte, mis näitasid tema vigastusi, mille ta oli väidetavalt nende intsidentide ajal saanud.

Christina on juba alustanud lahutusprotsessi ning kolmapäeval viibis kohtus ka tema juriidiline esindaja Samantha Spector, kes andis sisse taotluse lähenemiskeeluks. Ricci pelgab, et vaid peksmisega mees ei piirdu, ning on mõista andnud, et ta suudab andestada vaid siis, kui naine on surnud. Selle ähvarduse järel peitis Ricci ära kõik noad majakeses, kus nad parasjagu viibisid.

Kolmapäeva õhtuks oligi kohtunik väljastanud lähenemiskeelu, mille kohaselt peab Heerdegen nii Riccist kui nende pojast hoidma 90 meetri kaugusele.

Heerdegen ei piirdu ahistamisel vaid inimestega. Ricci sõnul seos mees nende koera rihmaga elutoalaua külge, siis, kui Heerdegen oma poega külastamas käib. Lähenemiskeelu kohaselt peab Heerdegen ka koerast eemale hoidma.