Joe Exotic oli üks sadadest kui mitte tuhandetest armu andmist soovinud kurjategijatest, kuid veel viimaste hetkedeni ka vabaks saamist lootnud endine kaslaste varjupaiga omanik peab karistust edasi kandma. Ja tema esindajad ei võta Trumpi eiramist hästi vastu, kirjutab TMZ.

Joe lootused enneaegselt vabaks saada algasid 2020. aasta aprillis, kui president Trump oli lubanud tema kaasusele pilgu peale heita. Kuid vaid vaatamiseks see jäigi. Nüüd ütleb endise loomatalitaja meeskond, et "140 miljonil Exoticu fännil oli täna hommikul raske voodist tõusta." Kuigi toetajate number võib olla liialdatud, siis pettunud on nad ikka.

Exoticu tiim lisas: "Me oleme pettunud, et president Trump ei andnud Joe armuandmisele allkirja, sest veel eile olime kindlad, et ta seda teeb. Tiimi sõnul oli armuandmine just tänu Exoticu fännidele üldse võimalik.

Exoticu tiim on püüdnud juba ligi aasta mõrva tellimise eest vangis istuvad Exoticut vanglast välja saada. Tiimijuht Eric Love andis soovist teada ka selleks spetsiaalselt tehtud videos ning võttis bussiga lausa USA pealinna teekonna ette.

Need varajased katsed aga kuhugi ei viinud, kuid tiim ei andnud järgi. Nad läksid Washingtoni uuesti septembris, kaasas 257 leheküljeline armuandmise ettepanek, mida nad tahtsid Trumpile isiklikult üle anda. Ettepanekus oli kirjas, et Exotic langes vanglas seksuaalse rünnaku ohvriks. Sellega loodeti president nõusse saada.

Jällegi ei olnud presidendilt midagi kuulda. Joe tegi ise viimane korda kaks nädalat tagasi avaliku armuandmise palve, soovides saada vabaks, et isa matustele minna.

Kõigest sellest ei olnud kasu ning Joe Exotic ei pääsenud 143 nimelisse nimekirja, kes said vabaks või kelle süüdistused tühistati. Küll aga kuulusid sinna Steve Bannon, Lil Wayne, Kodak Black jt.

Kõigele vaatamata püüab Joe Exoticu tiim teda ikka vanglast vabastada.