"Anname juba ära filmitud olemasolevatele osadele kevadhooajal uue võimaluse, tõstame ta teisele kellaajale ja vaatame, kuidas tal siis läheb," ütleb Pihel, et ekraanile jõuavad kordussaated.

"Teemasid, mis jäid katmata, oli palju ja tagasiside vaatajatelt oli ülimalt positiivne. See saade murdis tabusid ja inimesed olid väga huvitatud," ütleb Kärsin ja loodab, et saab saadet tulevikus edasi teha.

Novembris Kroonikale antud intervjuus avalikustas Pihel, et ta on otsustanud lõpetada "Suhtevimkade" näitamise ja "Hingesoojuse" tootmise. Juba siis hoiatas ta ette, et paar korda käib reha programmist veel üle, sest seal on tema arvates saateid, millel ei ole otsa ega äärt, ent staare ta üle ostma ei hakka.

"See ei ole mõistlik. Ka tootjaid ei osteta üle, vaid tehakse häid diile. Tootjatelt tuleb saada kätte parim saade parima mõistliku hinnaga. Kanal 2s on haritud ja andekaid tegijaid, kellel on ilmselgelt väljakutsete puudus. Ega eriti ei peagi punnitama, sest Tuuli Roosma, „Õhtu!“ seltskond, Roald Johannson ja Eeva Esse on olemas," ütles ta toona. Loe täispikka intervjuud siit.