Daniel Craigi viimane ülesastumine salaagent 007-na filmis "No Time to Die" lükati eelmisel aastal mitmel korral edasi, sest koroonaviiruse tõttu ei lubatud alguses publikut kinosaali ning hiljem ei sobinud stuudiole ka kinode 50 protsendiline täituvus. Viimase teed läks näiteks Christopher Nolani "Tenet", mille kinokassa jäi selle tõttu oodatust kesiseks.

Bondi film, mille režissööriks on Cary Joji Fukunaga, lükati 2. aprillilt edasi 8. oktoobrile, vahendas USA Today.

"No Time to Die" pidi algselt esilinastuma 10. aprillil 2020, kuid sellest sai esimene suurfilm, mis edasi lükati. Peagi järgnesid sellele Marveli "Black Widow" ja Universali "F9".

Daniel Craig kommenteeris järjekordset edasilükkamist: "See on suurem kui me kõik. Me tahame, et inimesed vaataksid seda kinodes õiel viisil, turvaliselt. Kinod on üle terve maailma suletud ja me tahame selle avaldada kõikjal ühe korraga, aga praegu ei ole selleks õige aeg."

Sony teatas neljapäeval, et lükkab edasi ka mitmed teised enda filmid "Ghostbusters: Afterlife", mis pidi linastuma 11. juunil, aga lükati edasi 11. novembrile. "Tuhkatriinu", mille peaosas on laulja Camila Cabello, lükati edasi 5. veebruarist 16. juulini. "Peter Rabbit 2: The Runaway" lükati 2. aprillilt edasi 11. juunini. Ning videomängul põhinev film Tom Hollandiga peaosas "Uncharted" ei linastu 11. veebruaril vaid 16. juulil.

Need on filmide praegused ajad, aga kui koroonaviiruse olukord ei parane, siis võivad esilinastused taas edasi lükkuda.