Kroonika kutsub lugejad kaasa lõbusale mängule, et proovida Tanelile ka teisi soenguvariante, millest nii mõnigi võib olla väga üllatav.

Ühtlasi palusime kahel Eesti tippjuuksuril pakkuda Taneli soengule värskenduskuuri, et minister võiks oma lokke veelgi paremini esile tuua. Tasub märkida, et kui muidu on üldsus näinud Tanelit lopsakate lokkidega, siis oma pulmafotodel oli Kiigel märgatavalt lühem soeng.

">

Juuksur Karel Oja räägib, et Tanelil on võimsad juuksed, selles ei kahtle keegi. „Temale soengut valides pean arvestama fakti, et ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes oleks Tanel Kiige kõrvu näinud, võib-olla on sellel ka põhjus ja me ei peagi neid nägema. Näokuju on ilus ja ovaalne, mingeid piiranguid see ei sea. Võiksime kaaluda kaaluda ka väikest hoolitsetud habet,“ märgib ta.

Juuksur Helen Heinroos sõnab, et talle meeldib, et Tanel julgeb oma soengustiiliga eristuda teistest ja hallist massist. „Kui ma midagi muudaks, siis ma rõhutaks ta lokki veel rohkem. Ma soovitaks kasutada Tanelil spetsiaalseid lokkis juustele mõeldud šampoone ja palsameid ning lokkis juustele mõeldud soengu geeli, mis tooks loki veel paremini välja,“ ütleb ta. „Ma ei soovitaks tal lokkis juust väga kammida, kuna see teeb kogu välimuse väga kahuseks. Pigem korra niisked juuksed kergelt läbi kammida laiemate piidega kammiga ning siis lokigeel lisada juustele ja lasta lokkidel loomulikult kuivada,“ lisab ta.

Kui midagi muuta, võiks tema hinnangul külgedelt lühemaks lõigata ning jätta pealt pikemaks.