Seidi Voogre jagas Instagramis talle postkasti potsatanud kirja, kus andunud fänn oma lemmikut kiitis. "Kui Kroonika sulle aasta seksikaima tiitlit ei anna, siis ma terves ühiskonnas pettunud ja muretsen sulle ise selle kuradi muna, mis BSH (Brigitte Susanne Hunt) sai," kirjutas fänn.

Ta lisas ka kohe, et ei lähe seda eelmise aasta võitjalt Brigittelt ära võtma, vaid hangib midagi sarnast.

Seidi vastas sooviavaldusele muhedalt naerdes, lisades postituse juurde teemaviite #teemeära2021.

Mida sa Seidi võidušanssidest arvad?

Foto: Instagram

Seidile on ka varem avalikult kiindumust väljendatud. Eelmine aasta maksti suurt raha, et Radisson Blu Sky hotelli digiekraanile temale armastust avaldada. Neiu ise oli sellisest žestist täiesti šokeeritud, sest tal pole õrna aimugi, kes sellise repinskiliku kuulutuse võis tellida.

Seidi sai armastuseavaldusest teada Instagrami teel, kuhu talle hakati fotosid saatma kõnealusest reklaamtahvlist. "Mu jälgijad on väga kiired ja tegusad," naerab Seidi.

Aga kes selle reklaami siis sinna ostis? "Kusjuures mul pole õrna aimugi, sest hetkel ma ei aja kellegagi liini isegi," avalikustab Seidi. Siiski mõistab ta, et igal inimesel ei pruugigi kõige paremad kavatsused olla. "Loodan lihtsalt, et tegu pole mingi psühhopaadiga, kellel on terve mu tuba pilte täis," lisas ta.

Foto: Priit Simson