Deana Noop andis korrigeerivast operatsioonist teada eelmise aasta lõpus tehtud postituses, kus ta võttis kokku terve 2020. aasta. "Jaanuaris käisin silmade laseroperatsioonil ja sain nägemise korda ning augustis võtsin ette oma nina, mis samuti terve elu terviseprobleeme tekitas. Uut hingamist ja nägemist ma pildil kuidagi edastada ei saa, kuid nina uut välimust küll," kirjutas Deana ning lisas sinna enne ja pärast pildid oma ninast. Kolmandal pildil on tõesti näha nina muutunud kuju.

"Kui aus olla, siis see "enne" pilt on veel kena nurga alt tehtud, kuid isegi seda vaadates ei tunne ma seal ennast äragi. Ega ma väga hea meelega ennast külje pealt näha ei tahtnudki. Samas, kui vaatan oma uut nina, millega olen ainult neli kuud elanud, siis tundub see mulle just palju minulikum ja proportsioonidele mõeldes loomulikum. Nagu ma oleksin pidanud nii sündima," lisas ta.

"Mul on operatsioonist täieliku taastumiseni veel pikk tee minna. Öeldakse, et see võtab 1-2 aastat. Selle käigus veel paistetus alaneb ja nina välimus peaks veelgi paremaks minema, kuid tean juba praegu, et operatsioonile minek oli üks mu elu parimaid otsuseid," ei kahetse Deana oma otsust.