Ott Leplandi ja Pur Muddi eelmise aasta lõpus ilmunud singel "Vaikida Võib" on nüüdseks väljas olnud juba peaaegu kaks kuud. Kuna tegemist on mõnusalt tantsulise looga, siis mõtlesid artistid, et oleks tore loost ka rahulikum versioon teha. "Saime Pur Muddi poiste Oliveri ja Joonataniga taaskord üle mitme kuu stuudios kokku ja ühise jämmi käigus otsustasime teha akustilise versiooni meie ühisest singlist. Kuna tulemus meeldis meile väga, siis otsustasime seda jagada ka kõikide enda kuulajatega," räägib Ott Lepland loo akustilise versiooni sünnist.

Ott Leplandi ja Púr Múddi uus lugu "Vaikida Võib" on inspireeritud muusikute enda eludest – läbi elatud emotsioonidest, kogemustest ja mõtetest. "Lugu räägib sellest, kuidas sageli võtame kõike oma elus iseenesest mõistetavana ja hakkame seda väärtustama alles siis kui meil seda miskit enam ei ole," räägib Ott uue loo sisust.

"Lugu ise on põnev, müstiline ja samaaegselt ka helge" kirjeldab Pur Muddi liige Joonatan Siiman ühist singlist. "Usun, et nii mõnigi inimene võib end selle loo sõnades ära tunda," lisab Joonatan.