"Meil hakkab see reegliks kujunema. Esimene laps sündis samal päeval, kui Keskerakond, Isamaa ja EKRE koalitsioonilepingu valmis said. Tegin veel toona Mart Helmega intekat, kui taskusse tuli sõnum. Tütar sündis taas koalitsioonilepingu päeval. Seekord lepingu allkirjastamise päeval,” muigab nüüd neljakordne isa.

Sven oli eile kajastamas riigikogus koalitsioonileppe allkirjastamist ning jõudis ära oodata ka riigikogu hääletustulemuse, mis andis Kaja Kallasele mandaadi valitsuse moodustamiseks kui pidi tormama sünnitusmajja.

SVEN SOIVER, JEKATERINA SOKOLOVA

"Teade, et läheb vist niimoodi, tuli paar minutit enne Kaja hääletust. Poeg sündis väga kiiresti, kolme tunniga, nii et napilt jõudsin kaasa kõrvale. Nimi oli meil ammu enne olemas aga tahtsime ikka lapsele otsa vaadata ja veenduda, et see kas sobib. Ja on täitsa Kristoferi nägu küll,” kirjeldas Soiver protsessi. Mees jõudis poolteist tundi enne poja sündi abikaasa kõrvale.

Jekaterina kõrval sai ta olla mõned tunnid ja pidi siis lahkuma haiglast, sest preagusel koroonaajal ei tohi isad emadega haiglasse jääda. "Olen Viktoria Lisettega kodus, kes on igatahes suure õe staatusest väga elevil.”