ÜHTEHOIDEV PERE Liina, Vahur, Kelvin, Charlotte ja Nofretete. Foto on tehtud mõne aasta eest - Kelvin on praegu 14aastane.

Mart Juure ja Andrus Kivirähki raadiosaate "Rahva oma kaitse" kuulajad on märganud, et kingituste, mida fännid saatejuhtidele valvelauda toovad, "annetajana" on jäänud kõlama ka Vahur Kersna nimi. Kahe viieaastase kooikerhondje peremees saadab samuti koeraomanikest saatejuhtide kaudu nende lemmikutele omavalmistatud toitu. Vahuri menüüs koertele on olnud näiteks neli tundi ahjus hautatud part! Möödunud teisipäeval nautisid Andruse papillon Robin ja Mardi šnautser Rufus, aga muidugi ka Kersnate endi Charlotte ja Nofretete kiirel tulel vahukoores küpsetatud värsket vasikamaksa ökolillkapsaga.

TELEHUNT Vahur Kersna oma lemmikutele hõrku vasikamaksa-lillkapsarooga valmistamas.

"Kuna sel päeval kinnitas president Liina ministriks, mõtlesin, et valmistan kõrvikutele midagi pidulikumat," muheleb Vahur. "Õnneks on kõik neli koera väikesed ja neid rahuldavaid koguseid kui tahes peent koeragurmeed suudan endale lubada. Andruse ja Robiniga trehvame tihti Kadrioru pargis koeri jalutades."

Vahur soovib nii juhtida avalikkuse tähelepanu asjaolule, et mitte ainult lapsed, elukaaslased, sõbrad ja lähedased, vaid ka meie karvased teekaaslased väärivad rohkem armastust, tähelepanu, aega ja hoolt.

"Nad väärivad enamat kui tuim krõbinamenüü," leiab Vahur. "Mis juhtuks meie endiga, kui saaksime päevast päeva vaid konserve ja krõbinaid? Kui õnnelikud, rahul ja terved me oleksime?"

VÄRSKE HARIDUSMINISTER Liina Kersna õhtusel jalutuskäigul.
Jaga
Kommentaarid