Genesise rokkar Phil Collins ei kavatse enam kunagi naaseda enda Miami häärberisse, sest selgub, et mees on kompleksi 40 miljoni eest maha müünud.

Muuhulgas pidid kotid pakkima ka tema eksnaine Orianne Cevey, kes elas seal oma noore uue mehe Thomas Bates'iga. Varasemalt eraelulisse lahingusse sattunud Orianne pidi ka nüüd Miami elamuga igavesti hüvasti jätma.

SIIT on näha Collinsi häärberi luksuslikku sisustust veinikeldri, basseini ja muu taolisega.

Philil ja Orianne Ceveyl on väga kirju ajalugu. Nad abiellusid üheksakümnendate lõpus, said koos kaks poega - Nicholas ja Mathew - ning lahutasid 2006, seda natuke pärast noorema poja sündi.

Pärast rekordilist lahutusraha abiellus Orianne Charles Mejjatiga. Abielu ei kestnud kaua ning Orianne lahutas 2016. aastal taas. Seekord selleks, et Phil Collinsiga uuesti kokku minna.

Asjad olid senimaani küllaltki roosilised, kuni Orianne abiellus Thomas Batesi nimelise mehega. Naine oli Collinsile öelnud, et sõidab Las Vegasesse töö asjus, aga ta hoopis abiellus.

Phil Collins toetab jätkuvalt oma poegi, kattes kõik nende kulud, kuid ta usub, et ta ei ole enam majanduslikult kohustatud eksabikaasat toetama.