Kui ülejäänud maailm võitleb jätkuvalt kinniolemise ja hüppeliselt kasvavate nakkuskordajatega, naudivad Wuhani linna noored kunagises koroonaepitsentris vabadust ning elu täiel rinnal.

Selleks, et pääseda kesklinna ühte populaarsemasse ööklubisse Super Monkey nõutakse uksel maski ja kehatemperatuuri kontrollimist. Kõik, kelle kehatemperatuur ületab 37,3 kraadi kahjuks klubisse ei pääse.

Ehkki uksel on meetmed karmid, ei järgi piiranguid kõrvulukustava techno-muusika saatel paljud klubilised. Tavaliselt võetakse mask ära, kui sõbrad räägivad juttu teineteisega, tantsitakse või hoopiski suitsuruumis.

On näha, et mitmed inimesed on õnnelikud, kui on saanud pärast kurnavat karantiiniperioodi taas tantsida ja end vabalt tunda.

"Olin kaks või kolm kuud karantiinis ... riik võitles selle viirusega väga hästi ja nüüd saan õnneks välja minna täiesti rahulikult," ütles end Xu-ks nimetanud kolmekümnendates aastates mees AFP-le.

"Hiina valitsus on hea. Hiina valitsus teeb kõik oma rahva heaks ja rahvas on kõrgeim. See erineb välisriikidest, ” ütles teine peokülaline, kiites oma kodumaa valitsust.

Muuhulgas peavad inimesed kasutama ka mobiilirakendust, mis kinnitab, et nad on terved ega pole olnud lähikontaktsed. Hoolimata viiruse mittetäielikust kadumisest naudid wuhanlased ikkagi ööelu ning nad on õnnelikud, et nende linn pole enam seesugune kummituslik koht nagu aasta tagasi.

Vaata lähemalt ka videost!