Üks nendest oli ka muusik Dave Grohl, kes kasvas üles Pentagoni ja Valge Maja läheduses. "Kui sõda oleks pihta hakanud, oleksime meie olnud ühed esimesed, kes oleks surma saanud," meenutas ta BBC-le antud intervjuus.

"Ma nägin unes taevas olevad rakette ning sõdureid enda tagaaias. Ma mäletan selgelt unenägu, kus ma seisin tagaaias ja märkasin sõdurit puu tagant ilmumas, ja kui ma siis pöörasin end ringi, et magamistuppa põgeneda, ta tulistas mind selga," meenutas endine Nirvana trummar.

"Nii et üleskasvades kujutasin ma tihti ette, et sõda hakkab pihta ning et ma suren 11 või 12-aastaselt," sõnas Dave Grohl.

Muusik oli kõik need mõtted aastakümneteks unustanud, kui tema tütar 2019. aastal temalt küsis, kas uus sõda hakkab pihta. "Ju ta oli teleka käima pannud ja näinud midagi Põhja-Korea või Iraani kohta. Aga tema küsimus tõi need samad mälestused tagasi ning minu südame murdis teadmine, et tema tunneb samasugust lootusetuse tunnet nagu mina lapsena," lausus praegune Foo Fightersi ninamees.

See teadmine pani teda kirjutama laulu "Waiting On A War", mis räägib pimeduses valguse leidmisest. Järgmisel päeval salvestatud lugu jõudis Foo Fightersi kümnendale stuudioalbumile.