Näitleja rääkis Õhtulehele, kuidas tal tekkis võimalus selles sarjas osaleda. "Pääsesin seriaali läbi Iirimaa agentuuri, kus töötab mu soomlasest agent," seletas Oja, kelle viimatine film, Veiko Õunpuu "Viimased" oli Eesti-Soome-Hollandi koostöö, mis võeti üles Lapimaal ning mille tarbeks Oja õppis soome keelt rääkima. Mullu lõpule jõudnud menusarja "Viikingid" sündmustega on Pääru kursis. "Olen ikka vaadanud ja oli huvitav."

Filmiandmebaasi IMDB kohaselt mängib Pääru Oja Arne Gormssoni nimelist karakterit ja teda saab näha sarja 24 episoodist kümnes. Sarjas teevad kaasa Laura Berlin, Sam Corlett, Bradley Freegard, Frida Gustavsson, Caroline Henderson jt.

Tegu on järjega 2013-2020 jooksnud järjele, kus tegi läbimurdva rolli Travis Fimmel, kes kehastas Ragnar Lothbrok. "Valhalla" sündmused toimuvad sada aastat pärast originaalsarja ning filmitakse samuti Iirimaal.

Sari räägib viikingite aja lõpust, kus Inglismaa valitsejad hakkavad Skandinaaviast tulnud rüüstajatele vastu. Pärast kuningas Edwardi surma tahavad kolm lordi tema asemel troonile tõusta.

Sarja stsenaristiks ning eestvedajad on Jeb Stuart, kes on kirjutanud "Visa Hinge" esimese filmi ning "Another 48 hours", mille peaosas on Eddie Murphy.