Mina pakkusin välja, et me võime alati sõpradeks jääda, aga ma liigun edasi, sest mina tahan saada peret ja lapsi.

Ma ei kahetse midagi, mis on olnud. Aga praegu tundsin ennast tõesti paremini, et sain selle välja öelda, sest see on mul koguaeg sees olnud. Kordan, see ei olnud tegelikult selline muinasjutt nagu kõik arvasid. Ma lõin oma peas selle suure muinasjutu oma lootustega. Me olime hingesugulased, aga see teekond sai läbi.

Venemaal oli väga õnnetu

Marilyni on korduvalt tagasi kutsutud Venemaa selgeltnägijate saadetesse, aga ta ei taha enam kunagi pikemalt Moskvas elada. "See aeg oli minu elus üksildasemaid ja õnnetumaid. Päriselt ka!"

Tundub üllatav, võttes arvesse, et Marilynist sai miljonite jaoks iidol, kes nautis maag-superstaar Alek­sandr Šepsi jäägitut tähelepanu ja armastust. "See maagia kadus, kui projektid lõppesid. Tagantjärele olen väga rahul, et suutsin sellest suhtest ära tulla, sest olin väga õnnetu," ütles Kerro 2019. aastal Kroonikale.

Marilyn ütleb, et kaotas end suhtes Šepsiga totaalselt ja oli mehest ja tema tunnetest täielikult sõltuv: "Arvasin, et üksnes Aleksandr saab mind õnnelikuks teha, ja ta sisendas seda minusse pidevalt. Ma tõsimeeli armastasin teda. Samal ajal olid pidevalt saate võtted, olin energiast tühi ja jäin füüsiliselt haigeks."