Victor Crone, kes tähistab täna 29. sünnipäeva, kasvas üles Österåkeri vallas Rootsis. Tema esiisa, sakslane Heinrich Christian Krone on pärit Goslerist Alam-Saksimaalt. Perekond siirdus sealt Taani ja seejärel Rootsi. Victor Crone esivanemate seas on nii taanlasi kui ka rootslasi.

Victor oli pikka aega hokimängija, ta mängis aastatel 2008–2014 ründajana klubides IFK Österåker ja IK Waxholm. Ta hakkas juba lapsena õppima ka kitarrimängu ning hiljem läks muusikakallakuga klassi. Keskkooli lõpupoole hakkas ta ise laule kirjutama. Esimene salvestatud laul oli armastuslaul.

Crone siirdus pärast keskkooli elama Ameerika Ühendriikidesse Los Angelesse ja Nashville'i, et kirjutada laule koos tunnustatud artistide Diane Warreni, Desmond Childi ja Eric Bazilianiga. Tollal kandis ta esinejanime Vic Heart.

Crone alustas laulude kirjutamist juba kooliajal. Tänu Bosse Lundqvistile valmis tal laul, millega ta pääses 2015. aastal Melodifestivaleni lauluvõistlusele.

Tema esimene singel kandis pealkirja "Burning Man", mis räägib depressioonist. Laulu kaasautor on Jens Handell.

Victor on teinud koostööd ka Tungevaag & Raabaniga, kellega koos on esitanud laulu "Coming Up".

2019. aastal võitis Victor Crone Eesti Laulu Stig Rästa kirjutatud lauluga "Storm". 2019. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel esines Crone 1. poolfinaalis järjekorranumbriga 14 ja pääses edasi finaali. Laul saavutas finaalis 20. koha.

2019. aasta Kroonika meelelahutusauhindadel oli ta üks kandidaatidest aasta seksikaima mehe tiitlile (võitis Karl-Erik Taukar) ning sõnas, et nautis osalemist Eurovisionil. Kuigi Tel Avivis toimunud finaalis saavutas Crone 20. koha, siis tahaks ta seal uuesti kätt proovida.