Ada Nelke andis uudisest teada Instagrami stooride vahendusel. Esimestes videodes ta tunnistab, et mõtles pikalt, kas üldse nakatumisest kellelegi räägib. "Mõtlesin, kas annan sellest teistele teada, kas see on üldse teie asi, kas peaksin selle enda teada hoidma. Siis mõtlesin, et annan teada, miks ma ei postita, miks ma olen eemal sotsiaalmeediast ja äkki saan teile nõu anda, kui olete samas paadis," sõnas ta.

"Ühesõnaga, aastal, kus keegi ei taha positiivne olla, olen ma positiivne. Hullu ei ole midagi," ütles Ada ja pakkus välja kõigile neile, kes on samas olukorras, et nende hingerahu nimel võib ta oma sümptomitest edasisi uudiseid jagada.

Ada jagas ekraanitõmmisega ka sümptomeid, mis tal on viimastel päevadel olnud. Nagu näha, siis ta sai nakatumisest teada alles täna hommikul.

Foto: Instagram

Hetkel tal muud hullu pole, kui tunneb end väsinuna, tal on lihasvalud, kurk veits kraabib ja õhk saab kergelt otsa. "Kui pikali olen, siis ei ole mitte midagi. Mingit haletsust ma ei soovi," jagas ta.

"Ja jätke meelde, et nii hea kätepesija ja maksikandija nagu mina (võivad nakatuda)," sõnas Ada ja lisas, et kui koroonaviirus kedagi tahab, siis ta tema ka kätte saab.

Terviseamet kirjutab oma lehel, et mask vähendab võimalust, et läheduses köhivalt inimeselt jõuab viirus pritsmetega terve inimeseni koguses, mis põhjustab nakatumise ja haigestumise.