Tysoni ja Parisel on juba viis last - Venezuela (10), Prince John James (8), Prince Tyson II (4), Valencia (3) ja Prince Adonis Amaziah (1), vahendas DailyMail.

Tyson tegi beebiuudise teatavaks Gareth A. Davies YouTube'i saates, kui rääkis pereväärtustest. "Paris on taaskord rase ja looja on meid taaskord õnnistanud uue lapsega ja ma olen selle eest tänulik. Mul on ilus abikaasa, ilusad lapsed, nad kõik on terved. See ongi kõige tähtsam. Sinu tervis ja sinu perekond."

"Mitte miski muu ei olegi tähtis. Sinu töö, sinu raha, sinu rikkus, sinu karjäär, mitte miski ei loe, sest sa võid alati uue töö leida, võid snuukrit mängida või veel rohkem raha teenida. Need ei ole nii tähtsad, sest üks asi, mida sa kunagi tagasi ei saa, on sinu pere. Sa ei saa tagasi kaotatud aega ja see ongi selle juures kõige pöörasem," lisas ta.

Uhke isa, kes oli möödunud aastal 46 miljoni dollariga kõige enamteeninud poksija, rääkis ka, kuidas ta abikaasaga lastele raha väärtust õpetab.

"Minu arvates on kõige olulisem minna tagasi rohujuure tasemele, sest mul on palju lapsi, viis last, ja on väga oluline, et nad teaksid raha väärtust. Minu jaoks on oluline, et nad oskaksid raha teenida. Kui nad näevad, et mina kulutan palju ning elan nagu filmistaar, siis nad õpivadki, et nii on õige viis elada," ütles poksija.

"Kui teenida nädalas 200-300 naela või kui iganes palju nad teenivad, siis nad ehk arvavad, et see ei ole piisavalt hea, kui nad on multimiljonäridest vanemate poolt ära hellitatud. Seega ma püüan seda mitte teha. Nad ei käi erakoolis, minul enal polnud eraharidust, nad käivad tavakoolis ja teevad tavalisi asju," ütles Fury.

Paris Fury ehitab ka enda karjääri üles. Ta liitus eelmisel aastal paneelsarjaga "Loose Women", kus septembris avaldas, et nii tema kui abikaasa olid kahtleval seisukohal, kas lasta oma vanimal lapsel Venezuelal edasi minna põhikooli minna. Mõlemad vanemad on elanud mustlase stiilis ja lahkusid koolist, kui nad olid 11-aastased.

Paris tunneb, et ei tahaks võtta tütrelt võimalust haridusteed jätkata, aga ta tahaks enda elustiilile truuks jääda. Ja kui tüdruk siiski tahab kooli tagasi minna, siis on tal see võimalus, kui ta vanem on.