"Üks väga mõnus masin otsib uut omanikku!" teatas lauljanna Facebookis.

Sealt edasi viib link portaali Auto24 lehele, kus saab auto andmetega tutvuda. Tegu on Honda CR-V Executive Navi maasturiga, millel on 2.0 (114 kW) mootor, kütusena tarbib bensiini, see on automaatkäigukastiga ja neljaratta veoga.

Läbisõit on 85 000 kilomeetrit. Sõiduki esmane registreerimine toimus novembris 2017, mis tähendab, et aastas sõideti sellega natuke üle 21 000 kilomeetri.

Auto hinnaks 21 500 eurot.

Eelmisel kuul rääkis Lenna "Terevisioonis", kuidas tema pere Setomaal elades hakkama saab. Terve elu linnas elanud Lenna kolis möödunud kevadel päriselt Lõuna-Eestisse elama ning kohe esimesel talvel kostitati neid -24 kraadiga.

Võrreldes eluga linnas on maaelu juures kõige suurem erinevus see, et üks täiskasvanutest peab natuke varem ärkama ja kõikidesse ahjudesse tule tegema. "Ega öö jooksul nii palju maha ei jahtu, aga natuke jahe on küll," ütles Lenna ja lisas, et lükatakse ka lund ja tuuakse puid, mida Lauri Mäesepp lõhkuda saab.

Lenna kolmest lapsest üks käib kohalikus koolis ja kõige pisem, alles möödunud aasta lõpus sündinud laps, tema jaoks on kohe esimene talv külm ning on saanud ema sõnul seda ka omal nahal tunda. "-24 ta mõned kümned minutid oli ja siis ma panin ta autosse sooja," selgitas Lenna.

Külm tõi ka oma probleemid. Ühel pühapäeval taheti teha sauna, aga tuli välja, et kuigi saunamajas on oma infrapuna soojendus olemas, siis nii tugeva külma jaoks see mõeldud ei ole ning dušisegisti läks külmaga katki.

Külmapühade ohtu Lenna ei näe, sest nende lapsed on karastatud ning koolide-lasteaedade süsteem töötab.