Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt on mõned päevad fänne oma sotsiaalmeedias õrritanud salajase projektiga. Viimases videoblogis andis ta tugevaid vihjeid, mis see projekt on. Nimelt, käis ta eratreeneri ja kulturisti Ott Kiivikase vastuvõtul, et temalt saada nõuandeid kuidas saada bikiinifitness vormi.

"Mul on kolme nädala pärast tulemas salajane projekt, mis hõlmab seda, et ma pean olema tippvormis. Et veel õrritada, siis ma tahan järgmised kolm nädalat süüa ja treenida nagu ma valmistuksin bikiinifitnessiks," avaldas Brigitte.

Raadiohääl käis Ott Kiivikase juures, kuna autoskandaali järel, kus Brigittel tekkis tüli Mercedese esindusega, lepiti kokku, et kui Brigitte ostab endale Kiivikase kombel Volkswageni, siis teeb Kiivikas talle trenni. Nii ka läks.

Blogis jagaski Kiivikas nõuandeid, kuidas ja mida võiks teha. Kõik jutt oli loomulikult üldine, sest treening ja toitumine on individuaalne ning sellest lähtuvalt tuleb teha ka valikud.

Brigitte tunnistas, et on toitumise ja trenniga viimasel aastal suureks sõbraks saanud, kuid tahaks 59 kilo pealt kaotada veel kaks. Kiivikas leidis, et kaalu kaotamine on tõepoolest naise enda valik, kuigi mitte see, mida ta oleks ise esimese hooga soovitanud.

Kui Kiivikas oli Brigitte visuaalselt üle vaadanud, siis ta soovitas tal treenida tuharaid, jalga ning keha ülaosa.

Milline Brigitte pärast välja näeb ja mille jaoks ta trenni teeb, see selgub kolme nädala pärast.

Ott Kiivikas

Brigittet on tõesti spordipisik hammustanud. Eelmise aasta mais avaldas ta, et kui ta peaks Kroonika meelelahutusauhindadel aasta seksikaima naise tiitli saama, siis jookseb ta maratoni.

Ta kirjutas 11. mail: "Reede öösel kl 2 paiku andsin seltskonnas lubaduse ja ega ma siis lubadusi murdma hakka ka. Kui minust saab Kroonika seksikaim naine see aasta, siis jooksen sel sügisel poolmaratoni. Et siis teate ja nüüd ma taganeda enam ei saa ka."

23. septembril oligi jooksupäev käes ning ta andis Kakumäel toimunud poolmaratonil endast parima. Distantsi läbis Hunt peaaegu kahe tunniga.