Ühislugu, mille muusika ja sõnade autoriteks on samuti Liis ja Stefan, saab hetkel stuudios viimast lihvi, kuid pala parim pealkiri on veel arutlusel.

"Oleme Liisiga viimased kuud pikki päevi ja öid stuudios veetnud ning olen ootusärevuses, sest ei ole varem eesti keeles lugu välja lasknud ja ei tea, kuidas inimesed seda vastu võtavad. Ise olen väga kriitiline oma eesti keele osas, aga õnneks Liis oli väga armas ja aitas kõrvalt väga palju,” tunnustab Stefan duetipartnerit.

Lugu ilmub küll veel hilistalvel, kuid viib mõtted juba kusagile soojale maale ja sisendab lootust, et suvi ei ole enam kaugel. Artistidel tuli mõte ühine lugu teha sügisel ning juba esimene katse koos muusikat kirjutada lõppes kindla veendumusega see ka päriselt teoks teha.

Liis Lemsalul on Stefani suunal vaid kiidusõnu: "Stefan on üks ääretult andekas laulukirjutaja, kellega koos loo kirjutamise protsess läks väga kiiresti. Temas on väga palju talenti ja mul on suur heameel, et me saame koos muusikaliselt miskit teha."

Juba käib aktiivne tegevus ka loo muusikavideoga ning plaanide kohaselt toimub filmimine veebruari keskpaigas.