Ühe esimesena jättis Diamondiga hüvasti koos temaga komöödiasarjas kaasa teinud Mark-Paul Gosselaar, kes mängis sarjas Zack Morrist.

"Tõeliselt kurb oli kuulda Dustin Diamondi lahkumisest, tõeline komöödiageenius. Minu kaastunne tema perele ja sõpradele. Vaadates tagasi meie koostöötatud ajale jään ma igatsema neid tooreid, geniaalseid sädemeid, milleks tema vaid suuteline oli. Koogiga sulle näkku, mu sõber," kirjutas Gosselaar Twitteris.

Mario Lopez, kes mängis sarjas Albert Clifford "A.C." Slaterit, kirjutas: "Dustin, sind jäädakse igatsema. Elu haprus on midagi, mida ei peaks kunagi iseenesestmõistetavalt võtma. Palvetame jätkuvalt sinu pere eest."

Tiffani Thiessen, kes mängis sarjas Kelly Kapowskit, sõnum on peaaegu üks ühele sarnane Mario Lopezi omale. Ta kirjutas: "Mind teeb tõsiselt kurvaks minu kaasstaari Dustin Diamondi lahkumine. Elu on habras ja seda ei peaks iseenesestmõistetavalt võtma. Jumalaga, Dustin."

"Päästja koolikellas" Screechi tüdruksõpra Violet Bickerstaffi mänginud Tori Spelling kirjutas: "Minu esimene ekraaniarmastust Dustin sai täna inglitiivad. Enne seda, kui oli David ja Donna, oli Screech ja Violet. Dustin oli minu esimene ekraanisuudlus. Ta tervitas mind avasüli "Päästja koolikell" võtteplatsile. Nagu võite ettekujutada, siis oli 14-aastase tüdruku jaoks hittsarjas kaasalöömine ülevoolav kogemus. Ta tutvustas mulle keskkonda ja tegi kindlaks, et minuga on kõik okei. Tõeline härrasmees. Ta oli lahke, tark ja pani kõik alati naerma. Ta oli hea stseenipartner ja tõeliselt hea kutt. Mul on kahju, et me peale saadet palju kokku ei saanud, vaid juhuslikult mõned üksikud korrad. Mul on hea meel, et ta sai valust lahti. Ta on ikoon mulle nii professionaalselt kui isiklikult. Puhka rahus, Samule, sinu Violet."

Sarjas Jessie Spanot mänginud Elizabeth Berkley Lauren kirjutas: "Mul on hea meel, et mul õnnestus koos Dustiniga luua, kui me veel mõlemad oma unistuste täitmise alguses olime. Ma hoian nendest mälestustest ja naljakatest hetkedest igavesti kinni. Ta oli tõeline talent."

Lark Voorhies, kes mängis sarjas aastaid Screechi kiindumusallikat Lisa Turtle'it, ei ole avalikult veel näitleja surmale reageerinud, kuid jagas Instagramis üheskoos tehtud pilti, kui Dustin haiglasse viidi.