Kõik plaadid asuvad Marko Atsol trummitoas, majas, mis kuulus kunagi tuntud gängsterile Mihhail Gorbatšovile. Maja ostis ta 2015. aastal ning on seda aegamisi removeerinud.

Esimese korruse lühtritega söögitoa koos avatud köögiga jättis Marko suuresti puutumata, renoveeris vaid uksed, vahetas välja liistud ja pani uue tapeedi. Küll aga lõhkus Marko esimesel korrusel välja sauna ligi kolmekümneruutmeetrises kõrvaltoas olnud sisebasseini.

"Selle ruumi lõin täiesti lagedaks ja ehitasin algusest lõpuni uuesti üles," seletab Marko. "See on minu tuba, ainuke tuba, kus saan hommikul kell kuus keikalt tulles magama jääda – selleks tellisin siia ka spetsiaalsed pimendavad kardinad."

Tumedam interjöör kujunes Marko sõnul iseenesest – talle lihtsalt meeldivad tumedamad toonid. Seina katab seejuures üsna ootamatu, hõbedane värv.

"See on sellepärast väga hea, et kui sa ei tea veel, mis tooni mööbel tuppa tuleb, siis hõbedasega sobitub kokku mis iganes toon," ütleb Marko ja vaatab ruumis hindavalt ringi.

Lisaks suurele sohvale on toas koha leidnud trummikomplekt, plaadimängija, võimendi, võimsad Dali põrandakõlarid, 2903 vinüülplaati ja teler, mida muusik ei ole enda sõnul viimased poolteist aastat mängima pannud. Siin on ka võimendid nii kitarrile kui basskitarrile. Marko harjutab selles ruumis igapäevaselt trumme ja kirjutab muusikat.

Seinte sisse ehitatud valgustatud orvakestesse on Marko raaminud vinüülplaadid, mille ümbrised kannavad maailmakuulsate rokiartistide autogramme. Näiteks Motörheadi albumilt "Iron Fist" võib välja lugeda bändi kolme lahkunud liikme autogrammid eesotsas selle legendaarse ninamehe Lemmy Kilmisteri omaga.

"Mul on autogrammide ja pühendustega plaate 600 ringis. Need, mille olen raaminud ja välja pannud, on rariteetsemad. Näiteks Motörheadi ja samuti meie hulgast lahkunud Pantera liikmete, kidramees Dimebag Darrelli ja trummar Vinnie Pauli autogrammid. Või Type O Negative`i mehe Peter Steele`i autogrammiga plaat "Bloody Kisses". Samuti ansambli Bathory laulja Boss Guorthoni autogramm plaadil. Need plaadid on hindamatud praegu."

Marko osutab erinevatele raamitud plaatidele – siin on veel näiteks Ozzy Osbourne`i ja Rammsteini liikmete autogrammidega plaadid. Emotsionaalselt väärtuslikuks, aga ka hinnaliseks peab Marko ka trash metal pundi Slayer trummari Dave Lombardo spetsiaalselt talle kingitud taldrikut autogrammiga. Enam kui kümme aastat tagasi avanes Markol toonase bändiga Human Ground võimalus soojendada Slayer`it nende Eesti kontserdil ja Dave Lombardoga tekkis lihtsalt hea klapp.