Lõbustuspargi omaniku sõnul on Swifti uus album tekitanud paljudes segadust ega need kaks pole omavahel seotud. Utah osariigis asuva pargi veebisaidi liiklus muutus nädal pärast albumi avaldamist kordades suuremaks, vahendas BBC.

Swifti advokaadid aga ütlevad, et kohtuasjaks pole mingit alust. Nad kirjutasid kohtule saadetud kirjas: "Te ei ole sellest midagi rahaliselt kaotanud ja olete korduvalt avalikult öelnud, et preili Swifti albumi avaldamine annab teile võimaluse enda raskustesse sattunud parki reklaamida."

Kirjas öeldi ka, et kohtuhagi on lihtsameelne ning vastutustundetu.

Aga teemapargi omanikud, kes nõuavad läbi kohtu miljoneid dollareid kahjutasu, ütlesid, et kaubamärk kuulub neile ning laulja rikkus seda, kui hakkas müüma albumiga seotud fänninänni.

Utah ringkonnakohtule esitatud hagis ütlesid 2018. aastal avatud teemapargi omanikud, et nad on sellele kulutanud miljoneid. Detsembris kirjutasid nad Swifti juriidilisele meeskonnale, et arutada mõistlike kaubamärgist loobumise tingimusi.

Evermore, mis avaldati 10. detsembril, oli Swifti 2020. aasta teine üllatusalbum ja niinimetatud tütaralbum "Folklore'ile", mis avaldus juulis.

Mõlemad olid kriitiliselt ja majanduslikult edukad, jõudes üle maailmas mitmetes riikides esimesele kohale.