Eelmise aasta oodatuim kodumaine spioonipõnevik "O2" on nüüd eksklusiivselt Elisa Huubis! Filmi tegevus viib vaataja Molotovi-Ribbentropi pakti aegsesse Eestisse – aastasse 1939. Eesti Sõjaväeluure kapten naaseb kodumaale, et uurida oma ametivenna salapärast surma. Jälgi ajades joonistub aga üha selgemalt välja Punaarmee Eesti okupeerimise plaan, milles on oma osa mängida Nõukogude sõjaväeluurel. Filmis löövad kaasa mitmed armastatud näitlejad nagu Priit Võigemast, Elmo Nüganen, Doris Tislar, Rein Oja, Indrek Ojari ja Tambet Tuisk.

Elisa videolaenutusse on jõudnud 2020. aasta dokumentaalfilm ”Banksy. Lindprii kunsti tõus”. Film räägib kuulsaimast ja samas salapärasemaist kunstnikust maailmas. Teda võib pidada ka Inglismaa tuntuimaks tänavahuligaaniks, kes on massidesse toonud uue kunstisuuna – tänavakunsti. Tema tööd on tuttavad kõigile ning on tihti poliitilised, provotseerivad ja ühiskonnakriitilised. Kõik need teosed ja muud trikitamised on loonud lausa uue revolutsioonilise liikumise. Jutt on loomulikult kunstnikust nimega Banksy. Mehest, kelle nägu pole siiani nähtud. Filmis kõnelevad kunstnikud, loovtöötajad ja isikud, kes Banksy’iga koos töötavad. Samuti saab näha unikaalseid arhiivikaadreid, kuidas legendaarset tänavakunsti luuakse. Mis koht on tänapäeva maailmas kunstil ja graffitil? Film on laiahaardeline ja käsitleb kõiki neid teemasid. Banksy üks viimastest töödest on teos pühendatud võitlusele koroonaviirusega, ausutusavaldus meditsiinitöötajatele.

Filmis ”Seltskonnamängud” koguneb 30ndates aastates pikaajaliste sõprade seltskond nostalgilisele nädalalõpule idüllilisse mereäärsesse villasse tähistama Mitzi sünnipäeva üllatuspidu – täpselt samuti, nagu nad tavatsesid teismelistena teha. Pidu läheb aga algusest peale käest ära, sest sünnipäevalapsele üllatus ei meeldi. Pingeline olukord laheneb, kui Mitzi parim sõbanna Veronika toob peole kaasa oma uue poiss-sõbra Mikaeli, kes on rootslasest Hollywoodistaar. Tuttav ümbrus ja vanad rituaalid panevad seltskonna heldima ning nad unustavad, et on täiskasvanud. Paljastused, millega ei taheta tasakaalu rikkuda, panevad nad ümber hindama nii oma minevikku kui ka olevikku.

Kõik, kellel on kiindumus toreda prügiroboti Wall-E vastu, saavad nüüd rõõmustada - väikestviisi animafilmide klassika alla kategoriseeruva Wall-E seiklused nüüd nähtavad Elisa videolaenutuses! Mis siis, kui inimesed unustasid maalt lahkudes välja lülitada usina roboti? Sellest küsimusest käivitub lugu prügirobotist WALL-E. Mitusada aastat üksinduses töötanud WALL-E elu saab uue mõtte, kui Maale saabub uhke robot EVA. Viimane avastab, et WALL-E on kogemata komistanud planeedi tuleviku võtmele. EVA kihutab tagasi kosmoselaevale, mille pardal on inimesed oodanud, et Maale tagasi pöörduda. Samal ajal kihutab ta kannul WALL-E, kes ei taha oma sõbrast loobuda.